Kompas Publishing neemt Hi Label over

Kompas Publishing neemt Hi Label over

20-06-2024 (12:37) - Media

Kompas Publishing breidt met Hi Label haar portfolio van lifestyle merken uit.

Kompas neemt onder andere MAN MAN, FEM FEM en Girlscene over.

Uitbreiding branded content

Het uitbreiden van branded content is een van de belangrijkste doelen van de overname. Eigenaar van Kompas Publishing, Aart Wallet: “Met de integratie van Hi Label zorgen we voor een stevige verbreding en vliegwiel van ons bereik in Nederland. Wij zijn hiermee in staat om ruim 80% van alle Nederlanders te bereiken middels zowel branding als performance campagnes. De focus van Kompas zal uitgaan naar het verbinden van de verschillende merken en het overkoepelend aanbieden van branded content, display en video proposities.”

Joris van Velzen, eigenaar van Hi Label, blijft betrokken als aandeelhouder en werkzaam voor Hi Label. Ook blijft hij het gezicht van MAN MAN. Joris van Velzen: “Het is tijd voor een mooie stap en een nieuwe uitdaging. Na 9 jaar geleden aan de wieg te hebben gestaan van MAN MAN is Hi Label uitgegroeid tot een mooi portfolio bedrijf in het lifestyle segment. Het is nu het juiste moment voor een nieuwe stap waarbij we nieuwe energie, creativiteit en ideeën toevoegen aan onze merken.”

Alle medewerkers van Hi Label zullen verhuizen naar het kantoor van Kompas Publishing in Haarlem. Over de financiële details van de overname wordt niks bekend gemaakt.


Bureaus

Marketing

Economisch