24 april: Le Dîner AI

02-04-2024 (16:07) - Bucket list

This Agency en Wicked Grounds presenteren "Le Dîner AI", hèt AI-food event voor visionaire leiders om de toekomst te proeven.

 Scherp je zintuigen voor ‘Le Dîner AI’, een culinair evenement voor managers, marketeers en leiders om je organisatie effectief en avontuurlijk te versnellen met AI. Le Dîner AI belooft een middag- en avondvullend programma vol inzichten, inspiratie, en vernieuwende AI-gerechten.

Op 24 april transformeert de schilderachtige Herengracht 340 in Amsterdam voor een Midjourney-workshop van trainer en reclamecreatief Jona Bronkhorst om je merk blijvend next level te presenteren. Bovendien verrijk je je AI-kennis tijdens de AI Trend Talk met specialist Joep Drummen voor overzicht van de nieuwste ontwikkelingen om op in te spelen als organisatie.

Als aanvullend hoogtepunt ervaar je ook een exclusief diner met AI-powered gerechten, bereid door de topchefs die AI omarmen om grenzen te verleggen in de gastronomie. Elke culinaire creatie vertelt een verhaal over de grensverleggende mogelijkheden die AI biedt.

"Bij This Agency geloven in een 'Funtasic' aanpak om de status quo uit te dagen. Daarom hebben we 'Le Dîner AI' gelanceerd om mensen op een nieuwe manier onder te dompelen in kunstmatige intelligentie, zodat ze weer voorop lopen", zegt Ingmar Larsen van This Agency. "Niet alleen door erover te leren, maar door het ook écht te proeven.“

Of je nu een gevestigde manager of leider bent die grip wil krijgen op AI, schuif aan bij de toekomst via www.ai-diner.nl