Samsung opent Koreaanse AI Cafés door heel Nederland

Samsung opent Koreaanse AI Cafés door heel Nederland

17-05-2024 (13:29) - Bucket list

Samsung heeft in Nederland het Galaxy AI Café geopend, dat te bezoeken is op verschillende locaties door heel het land. Door middel van een Koreaanse experience kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste Galaxy AI features.

“We wilden mensen op een unieke manier de uitgebreide mogelijkheden van Galaxy AI laten ontdekken,” vertelt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile eXperiences bij Samsung Nederland. “Omdat de Koreaanse cultuur dankzij onder andere K-pop, Kimchi en Koreaanse series als Squid Game populairder is dan ooit in ons land, hebben we een Koreaanse ervaring gecreëerd, compleet met Koreaanse teksten, kleurrijke neonverlichting en een Koreaans sprekende barman.”

In het café krijgen bezoekers een YouTube Short te zien op een Samsung device met Galaxy AI, waarin verschillende Koreaanse lekkernijen de revue passeren. Vervolgens kunnen bezoekers informatie over hun favoriete snacks opzoeken via Circle to Search met Google en een snack naar keuze bestellen bij de Koreaanse barman met behulp van de AI feature Live Translate. Bij vertrek krijgt de bezoeker een flyer met een unieke actie, die kan worden gebruikt om Galaxy AI-producten aan te schaffen in lokale winkels.

“Een moeiteloos vertaald WhatsApp-gesprek met een Koreaans sprekende barman is een perfecte manier om mensen te overtuigen van het enorme gemak van Galaxy AI,” zegt Gerben. “Taalbarrières zijn voorgoed verleden tijd, zelfs als je op vakantie bent in Korea! We hopen dat bezoekers het Galaxy AI Café vrolijk en geïnspireerd verlaten.”

Voor iedereen dichtbij

Het Galaxy AI Café is momenteel te ervaren op verschillende locaties door heel Nederland: in Eindhoven op 17 en 18 mei, in Rotterdam op 25 en 26 mei, in Westfield van 27 mei tot en met 2 juni, in Haarlem op 8 en 9 juni, en ten slotte in Leeuwarden op 14 en 15 juni.