Just Getting Started weer van start op 29 juli

14-06-2021 (16:11) - Powered by

Just Getting Started gaat weer van start en wel op 29 juli. Met dit initiatief, opgezet door VIA-leden Danijel Dercksen van Qontent Matters en Lars Reimink van Lijm Amsterdam, brengt VIA jonge bureaudirecteuren vier keer per jaar bij elkaar. Het doel: ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren.

Just Getting Started is bedoeld voor de nieuwe generatie bureaudirecteuren. Ieder kwartaal is er een andere thema waarbij steeds dezelfde 4 P’s het uitgangspunt zijn: Pitches, Productie, Personeel en Poen. Een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst is de informele borrel, die wordt aangevuld door sprekers die bij het thema passen en de discussie op gang brengen. Ons doel is om jonge bureaudirecteuren kennis en ervaring uit te laten wisselen.

gesloten community

Just Getting Started is een gesloten community voor jonge bureaudirecteuren. Nieuwe leden kunnen alleen door andere leden aangedragen worden. Zou jij graag willen deelnemen? Stuur dan een mail naar info@vianederland.nl met als onderwerp JGS – aanmelden en geef een korte motivatie. Let op voor Just Getting Started is het niet verplicht om lid te zijn van VIA. 

Let op: er zijn bij dit eerste live-event slechts 25 plaatsen beschikbaar. Dus: vol=vol!
 
JUST GETTING STARTED
29 JULI 2021 @ 16:00 – 18:00