ANP Connect gelanceerd als platform pr en communicatie

12-09-2023 (14:53) - Tech

ANP Business helpt bedrijven en instellingen om hun communicatie met media te organiseren. Met de komst van ANP Connect kan dat nu nog eenvoudiger en gerichter.

ANP Connect vervangt het oude platform, de NieuwsManager. Een grote verbetering van het nieuwe platform is het prijsmodel van ANP Connect, waarbij gebruikers onbeperkt kunnen versturen. Daarnaast blijft er ook de optie om berichten te sturen op eenmalige basis. De NieuwsManager wordt uitgefaseerd.

Onbeperkt gebruik

ANP-directeur Martijn Bennis: “We hebben goed gekeken naar succesvolle buitenlandse dienstverleners op het gebied van pr en communicatie. Met het nieuwe platform ANP Connect bieden we gemak, service en een effectief bereik. Het prijsmodel met onbeperkt gebruik is aantrekkelijk voor alle bedrijven en instellingen die regelmatig communiceren met de buitenwereld."

Via ANP-kanalen versturen

ANP biedt al decennialang de mogelijkheid om persberichten te sturen. De redactie van het ANP communiceert rechtstreeks met nieuwsredacties in Nederland en tussen die constante stroom van journalistiek nieuws worden berichten van derden meegenomen. Uiteraard onder inhoudelijke verantwoordelijkheid van de afzender en los van de ANP-redactie. Door deze positie als spin in het web van de nieuwsmedia is ANP Connect in staat om een groot bereik te realiseren onder journalisten.