ALLsportsradio doet live verslag vanaf ABN AMRO Open

12-02-2024 (11:13) - Audio

Sportzender ALLsportsradio doet deze week dagelijks live-verslag vanaf het ABN AMRO Open tennistoernooi in Rotterdam Ahoy.

De uitzendingen van ALLsportsradio LIVE! staan geheel in het teken van dit grootste indoor tennistoernooi van Europa. Elke dag worden er, van 12:00 tot 13:00 uur, door Robert Denneman en Daan Prins speciale uitzendingen gemaakt van ALLsportsradio LIVE! Ook zijn er extra uitzendingen op dit tijdstip tijdens het slotweekend van het toernooi. Met dagelijks interviews, studiogasten en reportages vanuit Ahoy.

Richard Krajicek

Regelmatig zal ook toernooidirecteur Richard Krajicek aanschuiven in de studio met de laatste updates van het toernooi. Afgelopen week bestond ALLsportsradio precies tien jaar en ontving oud-scheidsrechter Mario van der Ende in een speciale aflevering van zijn programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ al dit tennisicoon.

Richard Krajicek: “De aanwezigheid van ALLsportsradio is een geweldige toevoeging aan het ABN AMRO Open. Tennisfans kunnen live beleven hoe een radioprogramma tot stand komt en meegenieten van de gesprekken over sport. Ik kijk ernaar uit om dagelijks aan te schuiven.”