Frank van der Lende krijgt nieuw programma op Radio Veronica

Frank van der Lende krijgt nieuw programma op Radio Veronica

28-05-2024 (14:40) - Audio

Frank van der Lende is te horen met een nieuw programma op Radio Veronica. Vanaf 3 juni presenteert hij de avondshow 'Frank tot Laat', van maandag tot en met donderdag tussen 21:00 en 00:00.

Robbert-Jan van de Velde, Station Director Radio Veronica, vertelt: "Frank weet als geen ander hoe hij sfeer maakt op de radio. Met zijn nieuwe programma creëert hij ook in de avond een clubhuisgevoel."

Frank van der Lende heeft zin in om met de luisteraars een intieme show te maken op de late avond: "Frank tot Laat moet voelen als een gezellige biertuin met gekleurde lampen, live optredens en lekker lullen over het leven en goede muziek."

Frank maakt de show Frank tot Laat met en voor de luisteraars. Of ze nou aan het werk zijn, in de auto zitten of niet kunnen slapen. Frank entertaint ze met mooie verhalen en goede muziek. Op maandag neemt Frank het sportweekend door met bevriende sport-analisten van de Hard Gras Podcast, die hij ook presenteert. Op donderdag is er ruimte voor artiesten, met studiogasten en liveoptredens.