Nieuwe clubshow ‘BLISS’ op ZTACK

02-04-2024 (10:31) - Audio

Op vrijdag 5 april start het Belgische DJ talent Naomi Cazier met haar nieuwe clubshow ‘BLISS’ op jongerenstation ZTACK.

Met de komst van Naomi Cazier naar ZTACK is voortaan zes dagen per week, elke maandag t/m zaterdag van 20:00 tot 21:00 uur, een clubshow te horen bij ZTACK.

De nieuwe clubshow ‘BLISS’ van Naomi Cazier is vanaf 5 april voortaan elke vrijdag tussen 20:00 en 21:00 uur te horen bij ZTACK, direct na de ZTACK Release Chart. “Waanzinnig veel zin om mijn set te spelen bij ZTACK. Let’s groove!”, aldus Cazier.

Radiocoach Pierre Papa: “Naomi is een zeer talentvolle jonge club-DJ uit Antwerpen en heeft met haar verrassende mixen in de ZTACK Pre Party al een paar keer bewezen dat ze een originele eigen stijl en muziekkeuze heeft. Met ‘BLISS’ voegen we nu weer een briljante clubshow toe aan de ZTACK-avondprogrammering.”

Over Naomi Cazier

Naomi Cazier is een in België geboren DJ met Congolese roots. Ze koestert een diepe liefde voor Tech House-muziek. Naast ADE en verschillende festivals in België, timmert Cazier ook internationaal aan de weg als DJ in de bekende clubs op Ibiza en in de Londense club Ministry of Sound. In coronatijd is Cazier ook gaan produceren en introduceerde ze, in samenwerking met andere getalenteerde DJ's, het "BLISS" Tech House-concept.