Roeselien Wekker presenteert nieuw programma op GoodLIFE Radio

08-02-2024 (12:12) - Audio

Vandaag start Roeselien Wekker met haar nieuwe programma Soul Stories op GoodLIFE Radio. Het muziekprogramma is voortaan elke tweede donderdag van de maand te horen op de lifestylezender.

In Soul Stories ontvangt presentatrice Roeselien Wekker prominente tafelgasten die hun levenslessen en persoonlijke verhaal delen aan de hand van livemuziek en songteksten. Haar radioprogramma is een verlengstuk van wie ze is en wat zij als boodschap de wereld in wil brengen; ‘be yourself, everyone else is already taken - Oscar Wilde’.

Passie

Roeselien Wekker: “Radio is altijd mijn grootste passie geweest. Als kind luisterden we ‘s ochtends altijd naar Radio 1 tijdens het ontbijt. Radio is intiem en daarom ben ik super blij dat ik Soul Stories bij GoodLIFE Radio mag maken!” Soul Stories is elke tweede donderdag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio of terug te luisteren als podcast via alle bekende podcastkanalen.

Roeselien Wekker

Roeselien Wekker, als dubbelbloed geboren en getogen Amsterdamse, had al snel een passie voor dans, zang & muziek. Na het afronden van haar opleiding aan het Institute for Performing Arts van Lucia Marthas, was ze 15 jaar professioneel theater- en televisie artieste. Als rode draad door haar leven gaat spiritualiteit, haar eigen zoektocht naar identiteit en muziek. Identiteit & communicatie is de fundering van haar werk als gespreksleider en trainer geworden. Daarnaast is zij adviseur diversiteit & inclusie.