MassiveMusic on Steroids: an Epic Music Night

27-09-2023 (09:43) - Bucket list

Op vrijdag 13 oktober wordt de A'DAM Toren het epicentrum van muzikale creativiteit en plezier, want MassiveMusic opent haar deuren voor 'MassiveMusic on Steroids: an Epic Music Night' tijdens de zesde editie van ADNIGHT, ‘de ‘open nacht voor de reclame-industrie’.

Dit evenement op de 15de verdieping in de A’DAM Toren, plaatst de bezoeker in het middelpunt en biedt iedereen de kans om een muzikale rol te spelen. Het avondvullende programma draait om het samensmelten van muzikale creativiteit en plezier en omvat onderdelen zoals: 'AI-Fused Karaoke', 'Studio Songwriting Galore', 'Silent Not So Silent Disco', en nog veel meer.

Bovendien krijgen alle aanwezigen de kans om in de opnamestudio een bijdrage te leveren aan een speed songwriting session. Mocht de sessie mooi songmateriaal opleveren, dan zal nadien zeker met de deelnemers gekeken worden naar eventuele spin-offs, zoals bijvoorbeeld een release.

Cece Wyldeck, Director of Creative Development MassiveMusic Amsterdam: “Bij MassiveMusic draait alles om creativiteit en passie voor muziek en zijn we voortdurend bezig met het creëren van muzikale ervaringen die verhalen vertellen en raken. Creativiteit is voor ons onlosmakelijk verbonden met plezier en samenwerking. ADNIGHT sluit naadloos aan op deze filosofie. Het is een ode aan de kunst van het creëren en een prachtig concept waarbij creatieve bureaus hun passie en creatieve proces kunnen delen. We kijken uit naar een epic music night of ‘craziness and distortion’.

Het programma

AI-Fused Karaoke: In een speciale Karaoke Corner kan de bezoeker zijn/haar favoriete liedje kiezen en AI de schijnwerpers laten richten - en al het werk laten doen!

Studio Songwriting Galore: elke bezoeker krijgt de kans om deel te nemen aan een muzieksessie onder begeleiding van de getalenteerde MassiveMusic producers in de MassiveMusic-studio. Of je nu muzikaal bent of niet, schrijft, instrumenten bespeelt of zingt, hier kun je samen met andere muziekliefhebbers je creativiteit de vrije loop laten.

Silent Not So Silent Disco: voor wie van dansen houdt en op zoek is naar een exclusieve VIP experience, hebben we een Silent Not So Silent Disco waar de beruchte MassiveMusic in-house DJ's (Mallaury en DJ KickFlip) en WINK DJ RËLA je aan het dansen houden tot het dak er letterlijk vanaf gaat.

Voor diegenen die streven naar verdere stappen in hun muzikale carrière, zullen alle (Amsterdam) Massivians aanwezig zijn om advies te geven. Of je nu aspirant-artiest, muzikant, producer of songwriter bent, hier kun je waardevol inzicht krijgen van professionals die de muziekindustrie van binnen en van buiten kennen.

ADNIGHT vindt plaats op vrijdag 13 oktober. Bureaus zijn geopend van 18:00 uur tot 23:00. Daarna is een traditioneel samenkomen in Paradiso van 23:00 tot 04:00. Voor meer informatie en tickets/passepartouts voor ADNIGHT: http://adnight.nl/