Creatief duo Natwerk shined in videoclip

31-05-2023 (12:40) - Creatie

Bob uit Zuid en Izzy Izzy presenteren vandaag hun nieuwe muziekvideo Leren Jas. De film werd geregisseerd door Ashley Röttjers en door Natwerk geproduceerd.

Natwerk produceerde niet zomaar deze muziekvideo: Bob uit Zuid (Bob Dijkshoorn) en Izzy Izzy (Ismay Schaduw) zijn in het dagelijks leven namelijk bij Natwerk werkzaam als creatief duo.

Leren jas

Bob heeft over de video het volgende te zeggen: “Bob uit Zuid draagt een leren jas. Punt uit. Garen en wol is meer iets voor wandelaars. Te lieve stoffen vindt Bob Uit Zuid. Kleren die je aan een knaapje hangt of met een lusje aan een kapstok kunnen het lazarus krijgen. Stoffen jasjes draag je als je thuisblijft. In stoffen jasjes zeg je de verkeerde dingen. Met leer niet. Samen met Izzy Izzy, rapper uit Rotterdam, kijkt hij op jullie neer en het is heerlijk neerkijken met een leren jas aan. Niet onderhouden met vet, afdragen die handel. Je hoort het goed. Leren Jas. Draag hem.”

Creatief bolwerk

Jon Thissen (Algemeen directeur Natwerk): “Natwerk is een creatief bolwerk, alles wat we doen staat in het teken van creativiteit. Creativiteit die we vaak inzetten om impact te maken voor onze klanten als Netflix, Tikkie, Dirk en Lebara. Maar impact kun je ook maken voor heel veel mensen én vooral voor je eigen mensen. Onwijs trots zijn we dat onze eigen Bob (uit Zuid) en Ismay (Izzy Izzy) naast sublieme creatieven ook geweldige muzikanten zijn. Daarom hebben we met veel plezier de clip van hun nieuwste nummer mogelijk gemaakt.”