Peek Creative Studios voor hybride aanpak met Packshots+ applicatie

14-09-2023 (15:37) - Creatie

Packshots+ is de nieuwe online oplossing van Peek Creative Studios om snel en kostenefficiënt packshots te laten maken en leveren.

Voor marketeers kan het maken van packshots een uitdaging zijn, met steeds veranderende content en complexe organisaties, vooral bij internationale verpakkingen.

Packshots+ als hybride-oplossing

Peek Creative Studios heeft 40 jaar ervaring in onder meer packshots en productfotografie en zag dat marketeers behoefte hadden aan een betere tool met een hoger serviceniveau. Van Drongelen: “Automatiseren is goed, totdat er iets fout gaat. Bijvoorbeeld als het artwork niet klopt, of er anders uitkomt dan verwacht. Met Packshots+ bieden we een hybride tool, waarbij onze menselijke factor bewust ook een rol speelt. Want onze extra kwaliteitscontrole maakt het proces veel efficiënter, zonder extra kosten. Zo krijgt de marketeer content van de gewenste hoge kwaliteit, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid of kosten: we leveren vaak zelfs sneller dan volledig geautomatiseerde tools en werken met vaste, transparante prijzen vooraf, waardoor de kosten nooit hoger uit kunnen vallen dan verwacht.”

Meer dan alleen een packshot

Packshots+ gaat verder dan alleen packshots. Met de groeiende vraag naar gevarieerde visuele content, inclusief 3D- en bewegende beelden, en nieuwe regelgeving, zoals GS1-richtlijnen en E-com layered packshots, bieden we een oplossing die aan de eisen van alle grote online platforms voldoet. We integreren naadloos met PIM- en DAM-systemen en bieden flexibele diensten, waaronder (3D-)fotografie, animatie en video.

Land-specifiek

Global brands willen uniforme kwaliteit en kostenbeheersing voor packshots in verschillende landen. Packshots+ maakt dit mogelijk. Marketeers kunnen eenvoudig land-specifieke aanvragen indienen en wij zorgen voor de kwaliteit. Door dezelfde visuele normen te handhaven, behouden merken consistentie in elk land en een overzichtelijke kostenstructuur.