NS geeft Joost Klein duwtje in de rug met speciale oproep

NS geeft Joost Klein duwtje in de rug met speciale oproep

08-05-2024 (15:46) - Komkommernieuws

Morgen is het zover: het optreden van Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Wij, Nederlanders, kunnen niet op onze eigen inzending stemmen, maar mensen uit andere landen natuurlijk wel. De NS heeft veel internationale reizigers, en daarom hebben conducteurs voor hen een speciale oproep.

NS brengt (internationale) reizigers van en naar Nederland, maar ook naar Brussel, Berlijn, Frankfurt, Parijs en Londen en via Schiphol naar heel Europa. In zijn nummer zingt Joost zelfs letterlijk over de trein naar Berlijn. De NS is gevleid door deze eervolle vermelding. Daarom moedigt de NS Joost Klein extra aan in de hoop dat hij zaterdag de overwinning in de wacht sleept voor Nederland. Vier collega's van de internationale en nationale treinen zijn op missie gegaan.

Niet alleen Joost is populair, maar ook zijn typische dansje. Om reizigers in de stemming te krijgen voor het Songfestival vind je deze week een dansende Joost 'Trein’ op verschillende schermen op de stations en in de trein.

Bekijk de oproep hier: