Singer-songwriter MEAU uitgeroepen tot NPO 3FM Talent

Singer-songwriter MEAU uitgeroepen tot NPO 3FM Talent

27-10-2021 (09:30) - Muziek

MEAU is uitgeroepen tot de nieuwe 3FM Talent van 2022. Acts die tot 3FM Talent worden benoemd staan op het punt van doorbreken en kunnen rekenen op uitgebreide support van de radiozender. Eerder waren dat Kensington en Chef’Special, momenteel maken Banji, Antoon en Froukje deel uit van het traject dat 3FM in het leven heeft geroepen om de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse artiesten allround te steunen.
 
De muziek van MEAU zal de komende tijd veelvuldig te horen op 3FM, ze komt langs in de studio voor live optredens en ze is te vinden op de online- en social kanalen van 3FM. Daarnaast maakte Timur bekend dat MEAU toegevoegd is aan de line-up van Eurosonic/Noorderslag in Groningen.
 
MEAU is volgens 3FM één van de meest opvallende en eigenzinnige Nederlandstalige singer-songwriters van dit moment. Ze viel meteen in de smaak bij 3FM-luisteraars door ze mee te nemen met pakkende en herkenbare verhalen waar ze over zingt. De olievlek verspreidde zich snel binnen 3FM: met haar huidige single ‘Dat Heb Jij Gedaan’ staat ze inmiddels op de 3FM-playlist en gooit ze hoge ogen op streaming. Momenteel speelt MEAU veel live nu dat weer mogelijk is en is ze onder meer op tour met Suzan & Freek.