3 boeken om mee te nemen op vakantie

03-08-2023 (09:40) - Publicaties

Het is vakantie. Een zomer lang lezen! Onderstaand een overzicht van drie must reads voor deze zomer, met een bijpassende masterclass onder leiding van de auteur.

Via de Emerce website kan je nu inschrijven voor de masterclasses en ontvangt daarbij het bijbehordende boek. 

Schrijven voor het brein - Martin van Kranenburg

Masterclass AI in Copywriting en conversie
AI tools zoals ChatGPT zetten ons vak op zijn kop. Wil jij als marketeer, ondernemer of communicatieprofessional leren hoe je AI slim inzet voor meer conversie? Wil je leren welke vragen je aan de AI-apps moet stellen om tot het juiste eindresultaat te komen? Ontdek hoe je meer content in minder tijd maakt: leer hoe je effectief e-mails, landingspagina's, blogs, social media posts, product- en SEO-teksten creëert.

De start-up Scorecard - Geert-Jan Smits

Mastereclass Succes met Start-ups
Waarom groeit de ene start-up uit tot een miljardenbedrijf terwijl de andere mislukt? Wat maakt je startup tot een succes en hoe vergroot je dat succes? Dat is de kernvraag van deze masterclass. Leer de sleutelfactoren van startup succes en krijg concrete handvatten om je bedrijf te laten versnellen.

Managen zonder macht - Joris Merks-Benjaminsen

Masterclass managen zonder macht
Geef het beste van jezelf aan je team, en zij geven je het beste terug. Maar, hoe doe je dat? Door te managen zonder macht. Ontdek tijdens deze masterclass de kracht van effectief leiderschap zonder overmatig gebruik van formele macht.