Marie-Stella-Maris rolt winkels met impact verder uit en opent 3e Refill Station in Utrecht

Marie-Stella-Maris rolt winkels met impact verder uit en opent 3e Refill Station in Utrecht

27-06-2022 (11:08) - Sustainable

Sociaal-impact merk Marie-Stella-Maris opent 8 juli een flagship store in Utrecht. Naast de 2 vestigingen in Amsterdam alweer de 3e winkel van het Nederlandse lifestyle merk met een missie.
 
Het nieuwe Refill Station bevindt zich in een karakteristiek winkelpand aan de Choorstraat, een van de mooiste winkellocaties van Utrecht, waar je kennis kunt maken met de natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums. Bijna alle producten kunnen in deze nieuwe winkel weer worden nagevuld.
 

Refill Station & groeiambitie

Marie-Stella-Maris focust op navullen om afval te beperken en daarmee haar impact op het milieu. Met succesvolle zogenoemde Refill Stations in Amsterdam beschikt ook de nieuwe store in Utrecht over een eigen Refill Bar waar populaire bestellers zoals de Hand & Body Wash en Geurstokjes nagevuld kunnen worden. Het merk heeft de ambitie om de komende jaren in meer grote steden haar refill concept uit te rollen en nog meer sociale impact te maken. Structureel draagt het merk een vast percentage van de omzet af aan duurzame waterprojecten in gebieden waar men geen toegang heeft tot schoon drinkwater en hygiene.
 
Micha Medendorp (CEO): “Utrecht is als vierde stad van Nederland en centrale ligging voor ons een mooie volgende stap voor een store-locatie buiten Amsterdam. Het karakteristieke en sfeervolle winkelpand uit 1900 past goed bij wat we met Marie-Stella-Maris willen uit- stralen – ingetogen en stijlvol – en is een perfecte plek om ons winkelconcept tot leven te laten komen. Met de uitbreiding van onze Refill Stations kunnen mensen nu makkelijk en vaker kennismaken met onze producten en sociale missie.“