Roseman Labs wint CES Innovation Award

Roseman Labs wint CES Innovation Award

14-10-2021 (13:49) - Tech

Roseman Labs is CES 2022 Innovation Awards Honoree in de categorie Cybersecurity & Personal Privacy. De winnaars werden vandaag bekendgemaakt tijdens CES Unveiled in Amsterdam. Het tech-event brengt top media, exposanten en industrieleiders samen voor een sneak peek van de producten en trends die zullen worden onthuld op CES 2022, van 5 tot 8 januari 2022 in Las Vegas. Daar worden de winnende producten tentoongesteld in een speciale showcase.
 
Het CES Innovation Awards-programma wordt georganiseerd op initiatief van de Consumer Technology Association (CTA). Het is een jaarlijkse erkenning van innovatieve tech-producten voor de consument en bedrijven en instellingen, verdeeld over 28 productcategorieën. Deskundige juryleden uit de industrie, onder andere designers, ingenieurs en journalisten, beoordelen de inzendingen op basis van innovatie, engineering, functionaliteit, esthetiek en design. Het winnen van een Innovation Award betekent dat de technologie in een bepaald opzicht als buitengewoon of revolutionair wordt beschouwd. Deze producten lopen voorop als het gaat om de volgende generatie technologie.
 

Virtual Data Lake

Roseman Labs dankt haar winst aan het feit dat zij met haar product, Virtual Data Lake, organisaties in staat stelt om data-samenwerking op te zetten zonder dat partijen data met elkaar delen. Data blijven bij de bron staan en het algoritme wordt naar naar de data toegestuurd. Omdat de data versleuteld blijft tijdens de berekening is het mogelijk om zeer sterke privacy en security eigenschappen te garanderen.