Agenda

Expositie en masterclass fotografie in Amsterdam The Style Outlets

Amsterdam The Style Outlets - Expositie

Expositie en masterclass fotografie in Amsterdam The Style Outlets

vr 1 september 2023 t/m za 23 september 2023 - Vanaf 1 september exposeren vier gepassioneerde professionele fotografen hun werk in de co-working space van Amsterdam The Style Outlets. De foto-expositie met het thema ‘vis-á-vis’ is een collectie van beelden die de complexiteit van contrasten in onze hedendaagse samenleving weerspiegelt.

Het viertal fotografen, bestaande uit David Beekhuis, Nina Ireland, Wendy Leewens en Marc van Dalen, zijn gedreven in het vastleggen van emoties en het vertellen van verhalen door middel van beelden. De samenwerking aan de foto-expositie is tot stand gekomen door hun gedeelde interesse, namelijk fotografie.

Gratis te bewonderen

“Elk jaar komen wij samen om een foto-expositie te organiseren, en wij vinden het geweldig dat ons werk dit jaar bij Amsterdam The Style Outlets hangt en door alle bezoekers gratis te bewonderen is,” vertelt David Beekhuis, een van de vier exposerende fotografen. “Met deze fototentoonstelling willen we mensen bewust maken van hoe tegenstellingen in onze wereld invloed uitoefenen op percepties en interacties, en hoe ze ons uitdagen om op een vernieuwende manier naar zowel onszelf als de wereld om ons heen te kijken.”

De expositie

De beelden die in de expositie hangen richten zich op het onderzoeken en vastleggen van tegenstellingen die de fotografen in het dagelijks leven tegenkomen. Met unieke perspectieven en een diversiteit aan stijlen proberen ze de bezoekers te verrassen en te inspireren met de fotografische werken. Ook Amsterdam The Style Outlets is voor een van de fotografen het onderwerp van de beelden.

Masterclass fotografie

Om bezoekers van Amsterdam The Style Outlets de kneepjes van het vak te leren, organiseren de fotografen ook twee inspirerende workshops in de co-working space van Amsterdam The Style Outlets op 16 en 23 september van 14:30 tot 16:30 uur. Aanmelden kan via de site van Amsterdam The Style Outlets. Tijdens de workshop “Creatieve Revolutie” op 16 september zal Roel Stevens de deelnemers meenemen op een boeiende reis door de wereld van betekenisvorming bij de waarnemer door gebruik te maken van opvallende voorbeelden uit de actualiteit en semiotiek. In de workshop “Spelen met licht” op 23 september krijgen deelnemers tips en tricks in het uitlichten van modellen onder begeleiding van de echte professional Marc Anthony van Dalen. Beide masterclasses beloven een unieke ervaring te zijn - wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.