KINK breekt luisterrecords

14-09-2023 (13:44) - Audio

Radiostation KINK heeft in augustus 2023 nieuwe online luisterrecords gevestigd, zo blijkt uit gegevens van Triton. Het aantal unieke luisteruren nam ten opzichte van augustus 2022 met 12 procent toe, het aantal gestarte sessies zelfs met 16 procent.

"Ik ben heel blij met de constante groei van KINK", aldus programmadirecteur Michiel Veenstra. "Nog altijd groeit het aantal mensen dat KINK ontdekt en in de armen sluit als het radiostation voor Alternative Rock"

Het is belangrijk op te merken dat deze cijfers uitsluitend betrekking hebben op online beluistering. Ze omvatten niet het aantal luisteraars dat KINK daarnaast ontvangt via DAB+. De cijfers zijn verzameld door Triton, van maandag tot zondag, 00-24 uur, en omvatten alleen Nederlandse connecties van minimaal 5 minuten tot maximaal 24 uur. De cijfers zijn verzameld in overeenstemming met de richtlijnen van het Media Rating Council (MRC) en het Interactive Advertising Bureau (IAB). Het is belangrijk om te benadrukken dat deze cijfers betrekking hebben op apparaten, niet op individuele luisteraars.