Martin Garrix pakt podium in JBL Land op Roblox met JBL Snow Party

11-04-2024 (11:17) - Audio

In combinatie met zijn echte optreden tijdens JBL Snow Party 2024 in de Franse Alpen, nodigt JBL fans over de hele wereld uit om de spanning en energie van een live Martin Garrix show te ervaren in de virtuele wereld op Roblox.

Om getuige te zijn van het optreden, worden fans uitgenodigd om JBL Land op Roblox te verkennen en een virtuele race te voltooien die te vinden is in het Snow Party-gebied. Als je deze uitdaging succesvol doorloopt, krijg je toegang tot de virtuele showcase van Martin Garrix. De 15 minuten durende set bevat een aantal van Martin Garrix's nieuw uitgebrachte tracks en klassiekers. De set wordt volledig geproduceerd in de Roblox studio, met visuele effecten en lichten die gesynchroniseerd zijn met de muziek.

Tijdens het optreden worden spelers uitgenodigd om een spannende hindernisbaan rond het podium te spelen, waarmee ze een limited edition JBL en Martin Garrix Roblox virtueel item kunnen vrijspelen. Verder biedt de Snow Party zone een verscheidenheid aan exclusieve JBL Snow Party items, waaronder een speciale editie van de onlangs gelanceerde JBL Xtreme 4 speaker, de JBL Xtreme 4 Frozen Edition.

De live performance wordt van 11-14 april 2024 elk uur herhaald.