Podcast Droomstart maakt doorstart met tweede seizoen

Podcast Droomstart maakt doorstart met tweede seizoen

07-12-2022 (10:05) - Audio

Eerder dit jaar lanceerden De Ondernemer en As We Speak Podcasts Droomstart, waarin ondernemers in spé hun bedrijfsidee pitchten. Na de eerste serie bestaande uit podcasts, video's en artikelen, is de tweede serie vanaf vandaag te beluisteren, maar dan voor startende ondernemers. 

Een vakjury met topondernemer Barry van Ruiven (Seabass), businesscoach/auteur Kelly Weekers, André Dolsma (Qredits) en voorzitter Gerard van den Broek (De Ondernemer) beoordeelde alle hondered inzendingen en bracht de selectie terug tot tien. Daarvan zijn er, na een live pitch voor de vakjury, acht te horen in de podcasts. Hiervan blijven twee ondernemers over die in januari een finale-pitch doen. Intussen gaan zij aan de slag met adviezen en opdrachten van de vakjury, en wordt het netwerk van De Ondernemer en DPG Media ingezet om de startende ondernemers daarbij te helpen. Ook is er voor hen een tweedaagse, professionele pitch-en presentatietraining, verzorgd door Dr. Pitch.

Prijzen

De 'Droomstarters' maken kans op 15.000 euro aan mediawaarde op deondernemer.nl, een halfjaar rijden in een Hyundai Iconiq 5, iPhone namens Mobiel.nl en boekhoudsoftware van Visma/Yuki. Droomstart wordt mede mogelijk gemaakt door Qredits.

Alle afleveringen zijn te beluisteren op droomstart.nl en de bekende podcastkanalen. De presentatie is in handen van Fabienne de Vries.