Brabant Art Fair blij in Tilburg

Brabant Art Fair blij in Tilburg

19-02-2024 (10:13) - Bucket list

Na de editie van vorig jaar, vindt de Brabant Art Fair weer plaats in de Koepelhal in Tilburg op 16 en 17 maart.

De industriële spanten en het bijzondere licht in deze hoofdopslagplaats van de voormalige NS-werkplaats vormen het perfecte decor voor deze professionele kunstbeurs. Veel kunstliefhebbers waaronder verzamelaars, galeriehouders en curatoren kijken verwachtingsvol uit naar deze tweede editie van de Brabant Art Fair in Tilburg.

Kunstenaars

De beurs is dan ook al maanden van tevoren volgeboekt met meer dan 100 kunstenaars uit het hele land (en deels uit België) en ook uit de regio onder wie Hanneke Bollen, Saskia van Drunen, Angelique de Graay, Dina Furrer, Donique van Schaik, Lieske Stieger-Brouwers en Anja Tuinder. Er zijn naast werken van keramiek, glas, brons en hout ook schilderijen in olie- en acrylverf, grafiek, tekeningen, foto’s en sieraden te zien én te koop. De bezoeker kan kennismaken met de kunstenaars zelf, die graag meer vertellen over het verhaal achter de kunstwerken. Elke bezoeker ontvangt gratis de beurscatalogus.

Contacten

Een van de doelstellingen van de organisatie is ‘het leggen van contacten tussen (beeldend) kunstenaars en kunstliefhebbers, -kopers en -verzamelaars.’ Daarom is de toegangsprijs voor de beurs laag gehouden en zijn er samenwerkingen aangegaan met diverse partners, die gratis toegangskaarten kunnen aanbieden aan hun relaties. Kaarten voor de beurs zijn via de website www.brabantartfair.nl/bezoeken verkrijgbaar.