Ethical Agency Alliance Summit komt naar Amsterdam

11-04-2024 (09:00) - Bucket list

Op 6 juni organiseert Creatives for Climate de Ethical Agency Alliance Summit. Tijdens de summit komen klimaatleiders en merken bij elkaar met als doel om de de ethische industrietransitie te versnellen. De summit vindt plaats bij Equals in Amsterdam met sprekers van onder andere Badvertising, Reclame Fosielvrij en ClientEarth.

Creatives for Climate is een non-profit netwerk dat creativiteit gebruikt om klimaatactie te ondernemen. Ze organiseren de summit omdat creatieve bureaus en pr-bureaus, ondanks de klimaatcrisis, nog steeds samenwerken met vervuilende sectoren. Daardoor gaan verschillende voorlopers inzicht geven in hoe bedrijven de transitie naar de ethische sector kunnen versnellen. In de verschillende panelgesprekken staan niet alleen de duivelse dilemma's van de industrie centraal, maar ook het opschalen en ontwikkelen van nieuwe bedrijfsmodellen.

Kaarten voor de summit kosten 25 euro en is verkrijgbaar op de website van Community van Creatives for Climate. Alle opbrengsten gaan naar de missie van Creatives for Climate om klimaatleiderschap binnen de creatieve industrieën te activeren.