Nespresso lanceert zomercollectie in Brazilië thema

17-05-2022 (13:40) - Campagnes

De zomercollectie 2022 van Nespresso is binnen: dit jaar staat het assortiment geheel in het teken van Brazilië en is niemand minder dan Alessandra Ambrosio de muze van de campagne. Met de nieuwe ijskoffies Barista Creations Liminha over Ice en Exotic Liminha over Ice waan je je in de tropen met smaken als munt, limoen en Caipirinha. De zomerdesigns zijn zonnig geel met tropische palmbladeren.
 
Nespresso wil met de campagne koffieliefhebbers inspireren om meer stil te staan bij geluksmomenten en ontspanning. Bovendien wil Nespresso een zomerse kijk op het leven stimuleren. De zomer is immers het ideale moment om nieuwe routines te ontdekken, of het nu gaat om een kopje espresso bij je dagelijkse yogasessie als start van de dag, of een ijskoffie terwijl je op de dag terugkijkt.
 

Braziliaanse zomer met frisse smaken

De verfrissende uitbreiding van het Nespresso Barista Creations for Ice assortiment bestaat uit tropische limoen- en muntsensaties die helpen de hitte op afstand te houden. De Liminha over Ice en Exotic Liminha over Ice zijn geïnspireerd op levendige Braziliaanse smaken en met de vernieuwde recepten geniet je de hele zomer lang van een ultiem ijskoffiemoment. Ook de populaire Barista Creations for Ice Coconut Flavour en Tropical Coconut Flavour zijn deze zomer terug van weggeweest. De bijbehorende recepten van Nespresso vind je hier.
 

Mantra’s

Om volledig in de zomerse sferen te komen en de positieve mindset te stimuleren, deelt Nespresso gedurende het zomerseizoen vier mantra’s. Deze komen onder andere terug op de limited edition-koffiemokken: 'Brew, Breathe, Bloom' en 'Inhale, Exhale, Enjoy’.
Maar Nespresso’s zomercollectie bevat meer dan mantra's en exotische nieuwe ijskoffiesmaken, limited edition-accessoires en verfrissende ijskoffierecepten.
 
Geluid heeft veel invloed op je gevoel en speelt een belangrijke rol bij het tot rust komen van lichaam en geest. Daarom heeft Nespresso in samenwerking met Alessandra Ambrosio vier rustgevende afspeellijsten samengesteld welke te beluisteren zijn op Spotify.