PUMA support jonge creatieven met eerste PUMA Creative Camp in Nederland

20-07-2022 (15:53) - Creatie

PUMA presenteert de allereerste PUMA Creative Camp ter wereld, midden in het groen bij hide-out The Unbound in Amsterdam. Het dagvullende event is opgezet om jonge creatieven te inspireren, met elkaar te verbinden en hun kennis te verbreden.
 
Dit wordt bewerkstelligd middels diverse talks en workshops rondom fashion, design, muziek en fotografie - onder leiding van host Défano Holwijn. Dit alles in huisjes in de natuur, geheel in lijn met het thema: ‘Slow down to speed up’. Vandaag publiceert Kult&Ace een aantal van de foto’s die op deze bijzondere dag door de deelnemers zijn gemaakt.
 
PUMA Creative Camp is in het leven geroepen om jonge creatieven met elkaar te verbinden en tools te bieden om zichzelf te ontwikkelen. Aan de jongeren zelf is gevraagd wat zij nodig hebben hiervoor, via insights agency PACT Worldwide. Mèlanie Bosveld, founder Kult&Ace : “Het is fantastisch om te zien dat ons concept dat is voortgekomen uit een kwalitatief onderzoek onder de doelgroep young creatives in Nederland, nu werkelijkheid wordt. Creativiteit stimuleren op een rustige plek in de natuur, inspiratie vanuit andere disciplines, connecten met peers en advies van toffe experts: dat waren key points die terugkwamen in onze focusgroepen. Dit alles is verwerkt in de executie van de allereerste PUMA Creative Camp”
 

Het vervolg voor PUMA Creative Camp

PUMA Creative Camp is gericht op het connecten van like-minded people. Met de succesvolle eerste editie ziet de toekomst van PUMA Creative Camp er veelbelovend uit. Davy Drinhuyzen, Brand Marketing Manager bij PUMA Sportstyle zegt: “De eerste editie had niet beter kunnen verlopen; mensen hebben geconnect, er is veel inspiratie opgedaan en we hebben fantastische eigen designs en fotografie gezien van de deelnemers. We zien graag dat dit event zich ook uitbreidt naar andere steden binnen Europa, maar voordat het zover is kunnen we in ieder geval een nieuwe editie verwachten in Nederland.”
 
Bosveld vult aan: “De reacties van de deelnemers waren hartverwarmend. Richting jongeren moet je waarde toevoegen en dat doen we met initiatieven als PUMA Academy, ook uit onze koker, en nu ook PUMA Creative Camp. We zien dit als een terugkerend event wat we verder kunnen uitbouwen en kijken uit naar de volgende editie!”
 
© Janneke Nooij, Nooij Photography