Vlogger Nienke Plas speelt haar eerste hoofdrol in de speelfilm 'Daar Ga Je'

Vlogger Nienke Plas speelt haar eerste hoofdrol in de speelfilm 'Daar Ga Je'

31-07-2024 (09:10) - Creatie

In DAAR GA JE, de tweede speelfilm van regisseur Paloma Aguilera Valdebenito, zal Nienke Plas zal de hoofdrol vertolken. Ze zal te zien zijn naast Claude Musungayi, Lucinda Sedoc en Delilah Warcup–van Eyck. De opnames starten deze week in Nederland en België.

Nienke Plas werd bij het grote publiek bekend door haar komische video’s en openhartige vlogs. Naast het maken van haar eigen content was ze te zien in bijrollen in diverse speelfilms en staat ze op de planken in haar landelijk uitverkochte comedy theatertours. Nienke werd in 2019 bekroond met zowel de Televizier-Ster Talent Award als de Televizier-Ster voor Beste Online Video-Serie.

In de film speelt Nienke de energieke, Amsterdamse moeder Sandra. Wanneer ze door schuldlasten bij overheidsinstanties tegenover 'het systeem ' komt te staan gaat Sandra met haar twee kinderen deze strijd vol humor en bravoure aan.

Nienke Plas: “Toen ik hoorde dat ik de film mocht doen stonden de tranen in mijn ogen, omdat het verhaal van de hoofdrolspeelster de realiteit is van sommige ouders. Ik ben heel blij dat dit verhaal verteld gaat worden.”