Belvedere 10 brengt smaak en stijl samen

Belvedere 10 brengt smaak en stijl samen

29-04-2024 (13:00) - Design

Vorig jaar introduceerde Belvedere de ‘Belvedere 10’. De Belvedere 10 is een exclusief drank dat luxe en vakmanschap uitstraalt. Verpakt in een opvallende fles staat deze unieke vodka bekend om zijn zachtheid, ideaal om puur of met ijs van te genieten.

De fles van Belvedere 10 is brengt smaak en stijl samen. Met zijn opvallende ontwerp is deze glanzende fles een moderne mix van elegantie en stevigheid. De witte kleur staat voor de puurheid van de drank, terwijl de gesneden details een glinstering geven die doet denken aan een diamant. Dit is een subtiele hint naar de bijzondere Diamond Rogge die in het proces wordt gebruikt. Bij het openen van de fles ontdek je een exclusieve gouden ring met 'Belvedere' erop, waardoor ook hier het vakmanschap terug te vinden is in elk deel van de fles.

Exclusieve smaakervaring

Belvedere 10 is vorige zomer onthuld in geselecteerde Europese hotspots. In de vodka komen de zachte tonen van kokos, vanille en rijke, donkere cacaoterug die het best te proeven is wanneer je deze puur serveert en goed gekoeld drinkt. De Belvedere 10 is exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Taiko Bar, Cafe in the City, La Nostra Gigi, Momo en Do Not Disturb voor een prijs vanaf €35 per cocktail, €40 per shot en €650 per fles.