Nederlandse reis-app Stippl haalt €575.000 op

Nederlandse reis-app Stippl haalt €575.000 op

02-04-2024 (10:23) - Economisch

Stippl, de all-in-one reis-app, maakt vandaag bekend meer dan €575.000 te hebben opgehaald bij Marbruck Investments uit Australië en het Nederlandse Volve Capital. De financiering zal worden ingezet om een innovatieve AI-planningsfunctie te ontwikkelen en het aantal gebruikers voor eind 2024 te laten groeien tot een miljoen.

Het plannen van een reis makkelijk en leuk maken. Deze visie van ondernemers Luuk Verhoeven, Omar Sheshtawy en Robin van Rijn, leidde in 2022 tot reisplatform Stippl. Sindsdien is het platform uitgegroeid tot een innovatieve all-in-one reis-app, waar reizigers hun trips kunnen plannen, inclusief accommodatie, vervoer, activiteiten en nog veel meer. Na de lancering van de mobiele app begin 2023 en de introductie van diverse vernieuwende functies, zoals de mogelijkheid om reisprofielen aan te maken en reisvideo’s en -reels te creëren van eigen gemaakte foto’s, is het aantal gebruikers gestegen tot een kwart miljoen in meer dan 160 landen. Hiermee verdubbelde Stippl haar jaartarget.

“In de komende jaren willen we onze positie als toonaangevende reis-app kracht bijzetten. Met Stippl streven we ernaar om de reiservaringen van alle reizigers wereldwijd te verbeteren, vanaf het moment dat zij beginnen met plannen tot het herbeleven van gemaakte herinneringen. De opgehaalde financiering stelt ons in staat om ons team uit te breiden en Stippl naar een nieuw niveau te brengen”, aldus Luuk Verhoeven, CEO van Stippl.

"Investeren in reisapps staat gelijk aan het ondersteunen van verkenning en ontdekking voor de app community. Stippl herdefinieert de ervaringen van reizigers en zet hun ambities om in naadloze planningen en trips. Wij zien een mooie toekomst voor Stippl. Met de nieuwe release transformeert de app tot een one-stop-shop voor alle reizigers”, aldus Joost Bijlsma, Partner bij Volve Capital.

De all-in-one reis-app

Met Stippl kunnen reizigers hun trips plannen, bijbehorende accommodatie vinden en boeken op platforms zoals Booking.com, het vervoer regelen, en tours en activiteiten ontdekken via GetYourGuide.com. Bij terugkomst kunnen zij daarnaast reisvideo’s maken van eigen gemaakte foto’s om de gemaakte ervaringen opnieuw te beleven. Ook kunnen gebruikers vrienden of content creators die ze bewonderen in de app volgen en zelfs hun reisplannen kopiëren en personaliseren. Hiermee wordt de all-in-reisplanner een ware community voor het delen en uitwisselen van ervaringen.

Stippl is beschikbaar als app op IOS en Android en als online platform via de website. Beide zijn gratis en synchroniseren automatisch. 


Bureaus

Media

Marketing