Cortina’s Sleepdienst helpt e-bike rijders uit de brand

03-08-2023 (14:01) - Komkommernieuws

Cortina introduceert de Cortina Sleepdienst, een tijdelijke dienst waar e-bike-rijders van alle merken gebruik van kunnen maken.

Door heel Amsterdam kunnen mensen hun geblokkeerde of lege e-bike laten ophalen door de sleepdienst te appen (+316 29 20 33 09). De e-bike wordt achter een Cortina E-Blau getakeld, die de defecte e-bike vervolgens naar de gewenste afleverlocatie sleept. De dienst is volledig gratis en begint met een pilot in Amsterdam vanaf 3 augustus van 10.00 tot 18.00 uur.

E-bike revolutie

Met deze campagne, bestaande uit wildplak, social targeting en pr, is Cortina overtuigd van het marktsegment e-bikes en er is voor alle e-bike-rijders. Als Nederlands fietsmerk dat e-bikes verkoopt, zit Cortina zelf midden in de Nederlandse e-bike revolutie. Maar naast innovaties brengt zo’n revolutie ook enige kinderziekten en groeipijnen met zich mee, iets waar elke fabrikant mee te maken heeft. Met de Cortina Sleepdienst draagt het merk een steentje bij aan de transitie naar elektrisch rijden. Daarnaast ontwerpt het merk zelf e-bikes vanuit de behoefte van de stedeling die graag op een strak, stijlvol en comfortabel vervoersmiddel wil fietsen.