Spring clean je dating profiel met deze Bumble tips

25-03-2024 (16:23) - Komkommernieuws

Met de komst van de lente deelt Bumble inzichten om singles te helpen om hun onlinedating ervaring te verbeteren. Bumble introduceert daardoor tips die singels helpen om hun profie te 'match-maxxen'.

Onderzoek toont aan dat meer dan de helft van de vrouwen op Bumble in Nederland weten wat ze willen in relaties en zijn gemotiveerd dit na te streven. Om singles te helpen bij hun zoektocht naar liefde, deelt Bumble aantal tips zodat singels hun profielen kunnen 'match-maxxen'. Zo kun je je bio opbouwen, uploaden van meerdere foto's en door effectief te swipen. Leden worden aangemoedigd om hun inbox op te ruimen, onnodige matches te verwijderen en een duidelijk beeld te behouden van waar ze hun tijd in willen investeren. Daarnaast is het ook belangrijk om autenticiteit te houden in de hedendaagse datingwereld.

Dr. Caroline West, expert op het gebied van seks en relaties adviseert: "Het creëren van een down-to-earth profiel is precies hoe je echte verbindingen aantrekt. Richt je op het opbouwen van een profiel dat je hele persoonlijkheid weerspiegelt”.