Clarity Amsterdam benoemt Naomi van Duin als Deputy MD

14-07-2022 (15:52) - Mensen

Clarity heeft Naomi van Duin aangesteld als Deputy Managing Director voor het kantoor in Amsterdam.
 
Naomi werkt al zes jaar met het lokale team en heeft diepgaande kennis van Clarity's klanten, hun behoeften en hun industrieën. Zij zal haar expertise in de sector gebruiken om het Europese leiderschapsteam van Clarity verder te versterken na twee kwartalen van sterke groei in de regio.
 
Om deze groei verder te ondersteunen is het team uitgebreid met drie nieuwe talenten, bestaande uit Elke Willemsen (Senior Account Manager), Maxime Raven (Account Executive) en Sissy Willemsen (Account Executive) en waren er in de eerste helft van het jaar zeven interne promoties.
 
De aankondigingen volgen op een sterk eerste halfjaar voor Clarity Amsterdam, waarin het team - dat klanten bedient in de hele Benelux-regio - verschillende nieuwe klanten heeft aangetrokken, zoals The Next Web Conference, PQR en Workiva. Deze nieuwe aanwinsten voegen zich bij het bestaande klantenbestand van Clarity Amsterdam, waar onder meer Zoom, Citrix, Momentive, Owl labs, ESET en Boomi deel van uitmaken.
 
Verder heeft Clarity Amsterdam sinds dit jaar voet aan de grond in België. Een team van lokale experts, onder leiding van Ann Ramaekers, biedt het Nederlandse team hyperlokale ondersteuning voor klanten met ambities in de Belgische markt.
 

Strategisch advies en lokale groei

Evenals in haar eerdere functie als Senior Account Director, blijft Naomi in haar nieuwe rol rapporteren aan Clarity Amsterdam MD, Thomas Cordes. Vanuit deze functie ziet Naomi toe op de algehele prestaties in de lokale markt en bekleedt zij een belangrijke rol in het ondersteunen van de groei en ontwikkeling binnen het team. Daarnaast blijft zij betrokken bij de accountteams vanuit een strategisch perspectief. De lokale marketingactiviteiten, die zich al in haar portfolio bevonden, blijven eveneens een belangrijk onderdeel van haar dagelijkse werkzaamheden.