Eyeforce introduceert 4 nieuwe regisseurs

Eyeforce introduceert 4 nieuwe regisseurs

21-11-2021 (14:18) - Mensen

Film- en fotografie productiebedrijf Eyeforce versterkt hun internationale roster met vier nieuwe regisseurs: Bram Coppens, Iman Whitfield, Ralf Demesmaeker, and Tim Weyer. Met een gedeelde passie voor sport en menselijke verhalen, vullen de regisseurs het huidige creatieve team aan met nieuwe stijlen.
 
Bram Coppens maakt commercials die hem onder meer prijzen opleverde bij de Clio Awards en Cannes Lions. Bram omarmt analoge cinematografie en klassieke voice-overs, maar combineert deze met geavanceerde digitale technieken. 
 
Het visuele werk van Iman Whitfield legt intieme momenten uit het echte leven vast waarbij de eigenzinnigheid van haar onderwerpen op een natuurlijke manier worden vastgelegd. Deze benadering resulteerde in het succes van haar eerste korte film ‘LOVE STORIES’ waarbij ze als creative director haar persoonlijke visie presenteerde.
 
Ralf Demesmaeker maakt graag gebruik van technische overgangen en match-cuts, in combinatie met zijn kenmerkende geanimeerde visuals. Of hij nu een opvallend originele arthouse-stijl creëert om de allure van een prestigieuze klant te vergroten, of de energie van de straat aangrijpt om alledaagse producten te laten bruisen. 
 
De in Zuid-Afrika wonende Tim Weyer verweeft zijn kenmerkende energieke stijl in al zijn projecten, variërend van actie sports en commercials tot gewaagde documentaires en komische short films. Zijn passie voor surfen en muziek zorgt voor een aanstekelijke flow in zijn films. Hij houdt ervan om zijn werk holistisch te benaderen. . Zijn films kenmerken zich door zijn edgy gevoel van speelsheid.
 

Over Eyeforce

Eyeforce is onder meer bekend van sport commercials en documentaires voor merken als adidas, Parley, Front Runner en Land Rover. Met hun “an other view on life” motto, reizen ze de wereld over voor de mooiste merken, altijd op zoek naar inspirerende verhalen en adembenemende shots. Ze produceren niet alleen vanuit het kantoor in Amsterdam maar hebben ook een hub in Kaapstad.
 
 
Van links naar rechtst: Bram Coppens, Iman Whitfield, Ralf Demesmaeker, and Tim Weyer