T-Mobile topvrouw Tisha van Lammeren uitgeroepen tot CCO 2020

T-Mobile topvrouw Tisha van Lammeren uitgeroepen tot CCO 2020

19-11-2021 (16:15) - Mensen

Tisha van Lammeren is door Sales Management Association (SMA) verkozen tot Chief Commercial Officer van het jaar 2020. De Chief Commercial Officer van T-Mobile Nederland nam gisteravond de award in ontvangst na een laatste, doorslaggevend jurygesprek. In de finale nam Van Lammeren het op tegen Ilco Kwast van Cargill en Oscar Hundman van Bol.com.
 
De Sales Management Association (SMA) kent een groot aantal verkiezingen waarbij een grondig en onafhankelijk proces wordt doorlopen. De ‘Chief Commercial Officer’ verkiezing is sinds dit jaar de opvolger van de Commercieel Directeur van het Jaar. De jury gaat op zoek naar die persoon die het essentiële verschil heeft gemaakt door haar of zijn functie op een uitmuntende en succesvolle manier in te vullen. Van Lammeren bleek dit van de drie finalisten het best te doen.
 
“Tisha heeft zich ontwikkeld van powerhouse tot powermens. Met een enorme drive heeft ze Unlimited in de markt neergezet waarna de concurrenten volgden. Ze heeft T-Mobile en Tele2 geïntegreerd met een duidelijk plan. Ze geeft iedereen een uitdagend doel en droomt met duidelijke strategie over de toekomst. Ze knokt voor kinderen en ouderen en heeft daarbij een missie. Ze werkt hard vanuit haar hart”, aldus juryvoorzitter Remko Stolk in het juryrapport.