Zestal versterkt geïntegreerde propositie van Serviceplan Group in Amsterdam

25-09-2023 (11:28) - Mensen

Serviceplan Group Nederland heeft het team uitgebreid met zes nieuwe gezichten. Waar begin 2023 de focus lag op uitbreiding en versterkingen van de digitale diensten en specialisten, stond in het derde kwartaal versterking in de breedte centraal.

Hiermee bouwt de groep in Nederland verder aan de geïntegreerde propositie die zij aan opdrachtgevers levert bestaande uit media, creatie & content en digitale transformatie. Vincent Slot, Samer al Saied, Leona Huisman, Féline van der Linde, Raisa Huisman en Justin van der Zalm zijn dan ook onlangs gestart binnen de verschillende labels van de groep, te weten Mediaplus, Serviceplan en Plan.Net.

Vincent Slot: Met zo’n 15 jaar aan ervaring in de (digitale) mediawereld startte Slot deze zomer als Digital Lead bij Mediaplus. Na zijn eerste stappen online bij ilse.nl was hij werkzaam bij diverse publishers (Tweakers, DPG), saleshuizen (IMNetworks), een Programmatic bureau (Adlantic) en Performance bureau Searchresult (nu bekend als Springbok).

Samer al Saied: startte 1 juli als Digital & Video Consult binnen het DEX (Digital Excellence) team van Mediaplus. Met ruim 11 jaar ervaring op het gebied van Content, Social Media, Programmatic en Rich Media vormt Al Saied een waardevolle toevoeging aan het team.

Féline van der Linde: startte als PR-manager binnen het Serviceplan team. Met jarenlange ervaring als copywriter en content manager in printmedia, maakte zij de overstap naar PR waar zij aan de slag gaat voor o.a. Euroma, Storyblok en Herbalife.

Raisa Huisman: is gestart als Social Content Manager binnen Serviceplan na jarenlang te hebben gefreelanced als copywriter, content marketeer en creatief strateeg. In haar nieuwe functie combineert zij al deze ervaring voor klanten als VSM en Uniekaas.

Leona Huisman: startte in augustus als Content Coördinator binnen het TME NL-team waar zij zich inzet voor BMW, MINI en BMW Motorrad. Haar jarenlange ervaring op het gebied van websitebeheer deed zij op binnen verschillende branches; van media en sales, tot recruitment.

Justin van der Zalm: aa diverse functies binnen de automotive- en marketingsector startte Justin van der Zalm als Executive Director van ons Plan.Net label. Daarnaast is hij de Lead voor het BMW & MINI account in Nederland.