Indierockband Personal Trainer uitgeroepen tot NPO 3FM Talent

Indierockband Personal Trainer uitgeroepen tot NPO 3FM Talent

08-08-2022 (11:12) - Audio

Personal Trainer is uitgeroepen tot nieuw 3FM Talent van 2022. Acts die tot 3FM Talent worden benoemd staan op het punt van doorbreken en kunnen rekenen op uitgebreide support van de radiozender.
 
Eerder waren dat Kensington en Chef’Special en S10, momenteel maken MEAU, KUZKO, Elephant en MAXINE deel uit van het traject dat 3FM in het leven heeft geroepen om de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse artiesten allround te steunen. Zo is de muziek van Personal Trainer de komende tijd veelvuldig te horen op 3FM, komen ze langs in de studio voor live-optredens en is zijn ze te vinden op de online- en social kanalen van 3FM.
 
De Amsterdamse indierockers hebben met Personal Trainer een zeer eigen 90’s-geinspireerde sound ontwikkeld. Dit jaar stonden ze op Eurosonic Noorderslag, waarna ze het clubcircuit en festivalseizoen indoken. Er staat veel moois op de planning in het najaar voor Personal Trainer, 3FM gaat ze hierbij volgen met extra veel aandacht als 3FM Talent.
 

Over 3FM Talent

3FM Talent richt zich op niet te missen up-and-coming acts uit Nederland. Ze hebben al meters gemaakt en staan op het punt voor een groter publiek door te breken. 3FM helpt 3FM Talent-acts door ze langere tijd op allerlei manieren op de voet te volgen. Zo wordt hun muziek gedraaid op 3FM en komen ze regelmatig langs in de 3FM-studio. Via de programma's en op de 3FM online- en social-kanalen leer je de 3FM Talent-acts nog beter kennen. Ook mogen ze niet ontbreken op evenementen als 3FM Serious Request of de 3FM Awards. Eerder dit jaar werden KUZKO, Elephant en MAXINE uitgeroepen tot 3FM Talent. Andere recente 3FM Talents zijn MEAU, Banji, Antoon, Froukje, The Vices, Remme, S10, GIAN en Goldband.