‘YES’, succesvolle terugkeer van Sensation in uitverkochte Johan Cruijff ArenA

‘YES’, succesvolle terugkeer van Sensation in uitverkochte Johan Cruijff ArenA

04-07-2022 (10:36) - Audio

Na vijf jaar afwezigheid keerde het legendarische dance-event Sensation op zaterdag 2 juli terug naar de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.
 
Tijdens de eerste editie sinds 2017 werd groots uitgepakt en werd de ArenA als vanouds omgetoverd tot ‘de grootste club op aarde’. ‘s Werelds grootste namen uit de housemuziek kwamen samen en trakteerden tienduizenden fans op een show van wereldklasse. Sensation liet met deze editie en het thema ‘YES’ op krachtige wijze zien dat positiviteit altijd overwint.
 
Tijdens de 133e editie van het wereldwijde dance-event zagen bezoekers onder meer house sensatie ACRAZE, de Franse DJ Malaa, een back-to-back optreden van Diplo en house legende MK, Sensation-residents Sunnery James & Ryan Marciano, een uitzinnige show van Oliver Heldens en het Sensation-debuut van zowel rising star Noizu, als van de Nederlandse DJ Franky Rizardo. Lee Grant keerde dit jaar terug als de host van Sensation.
 
Eric Keijer, event director bij Sensation: “Het was fantastisch om na vijf jaar eindelijk weer op onze thuisbasis te kunnen doen wat we het liefste doen: celebrate life! Dat deden we samen met bijna 40.000 bezoekers gekleed in het wit, geweldig om hen eindelijk weer samen te zien komen met elkaar en met de show. Ik ben trots op wat wij