Behaal je doelstellingen met een optimale digital marketingmix

23-09-2021 (09:00) - Opleidingen

Digital en online marketing is een kwestie van doen. Nadenken over je doelstellingen en deze vertalen naar de juiste content, flows en kanalen. Voeg daar de juiste mindset en tooling aan toe en je bent een heel eind op weg.
 
In de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing van Beeckestijn Business School leer je heel praktisch hoe je de belangrijkste online kanalen zo inzet dat ze elkaar versterken en jij je doelstellingen behaald.
 

De laatste kennis op het gebied van online marketing

De opleiding Digital & Online Marketing is bedoeld voor professionals die een volwaardig gesprekspartner willen worden op het gebied van online marketing. Je wilt je huidige kennis verbreden en verdiepen en deze graag toepassen in praktijk.
 
• De laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van digital marketing
• Zet de digitale marketingmix optimaal in om je marketingdoelen te behalen
• Ontwikkel je eigen digital & online marketing plan, direct geschikt voor implementatie
 
Benieuwd naar het complete programma? Lees meer over de opleiding Digital & Online Marketing »
 

Praktische informatie

Datum: 30 september
Duur: 12 dagdelen (verdeeld over 3-4 maanden)
Kosten: €4.140, - all in (excl BTW)
Locatie: Amsterdam
 

Make impact

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills.Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100%?vakexperts.Op zoek naar gratis kennis en inspiratie? Woon een online clinics bij of download een van de whitepapers. #kennisdelen