pr.co lanceert Pioneer Academy voor online pr-cursussen

15-05-2023 (16:59) - Opleidingen

pr.co lanceert wereldwijd het online leerplatform Pioneer Academy, volgende op een overname eerder dit jaar. Het nieuwsbedrijf brengt online pr-cursussen voor oprichters, marketeers en zakelijke professionals op de markt. 

Pr-softwarebedrijf pr.co merkt op dat een groeiend aantal startups hun pr- en marketinginspanningen intern willen uitvoeren om kosten te besparen. Veel startups worden hierin tegengehouden door een gebrek aan pr-kennis binnen hun team. Om startups en SMB's te helpen bij het succesvol uitrollen van pr-strategieën, lanceert pr.co vandaag het online PR-leerplatform, Pioneer Academy.

Cursussen

Pioneer Academy biedt videocursussen die verschillende takken van PR behandelen, ontwikkeld in samenwerking met experts met uitgebreide pr-ervaring bij snelgroeiende startups. De online pr-school lanceert met drie cursussen waarin PR, mediatraining en crisiscommunicatie worden behandeld. In de komende weken worden nieuwe cursussen gelanceerd, waarin startups leren hoe producten en diensten te lanceren, financiering aan te kondigen en AI te gebruiken binnen PR.

"Over het afgelopen jaar zien we een toename van startups en kleine bedrijven die hun merk willen opbouwen. Uitdagende tijden dwingen startups om kosteneffectieve manieren te zoeken en PR intern op te pakken. Pioneer Academy leert startups en kleinere bedrijven door middel van praktische, on-demand cursussen hun doelgroep succesvol te bereiken, terwijl ze tegelijkertijd investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers" zegt Sjors Mahler, commercieel directeur pr.co