INTERSPORT Nederland start samenwerking met iFixit en Repair Café International

INTERSPORT Nederland start samenwerking met iFixit en Repair Café International

18-10-2024 (12:00) - Sustainable

INTERSPORT Nederland kondigt een nieuwe samenwerking aan met reparatieplatform iFixit en Repair Café International. De samenwerking gaat van start gaat op World Repair Day op 19 oktober 2024 en markeert  een belangrijke stap in de inzet van de sportwinkelketen voor duurzaamheid en een circulaire economie.

INTERSPORT verwijst haar klanten via haar impactpagina naar een speciaal voor hen ingericht iFixit-platform, dat klanten stapsgewijze reparatiehandleidingen biedt. Dit stelt klanten in staat hun sportartikelen zelf te repareren en de levensduur van hun producten te verlengen. Voor klanten die de voorkeur geven aan hulp bij de reparatie, biedt Repair Café International bijeenkomsten waar vrijwilligers helpen bij het herstellen van kapotte spullen.

Jim Vos, ESG Specialist bij INTERSPORT Nederland, verklaart: “Bij INTERSPORT geloven we in de kracht van samenwerking om positieve veranderingen teweeg te brengen. Door samen te werken met iFixit en Repair Café International, kunnen we onze klanten beter ondersteunen en bijdragen aan een duurzamere wereld.”