JOSH V introduceert duurzame bezorgopties

06-12-2021 (11:05) - Sustainable

Vanaf vandaag kunnen klanten van fashion & lifestyle-label JOSH V in Nederland bij bestelling in de webshop JOSHV.com kiezen voor duurzame pakketbezorgopties via Budbee en PostNL pickup points. Duurzame bezorging draagt bij aan de doelstelling van JOSH V om de ecologische voetafdruk van het bedrijf zoveel mogelijk te beperken.
 
Budbee is de gebruiksvriendelijke pakketbezorging die fossielvrije, klimaatneutrale leveringen aan huis aanbiedt. Doordat de pakketten ’s avonds tussen 17.00 en 22.00 worden bezorgd, wanneer de meeste mensen thuis zijn, is het percentage successen bij de eerste afleverpoging van Budbee erg hoog (97%). Daarnaast is levering op zaterdag sinds kort ook aan de bezorgopties toegevoegd, tussen 14.00 en 19.00 uur. Met de technologie van Budbee is het mogelijk om een bestelling real time te volgen en is de klant altijd op de hoogte van de bezorging.
 
De klant kan daarbij zelf online bepalen wanneer en hoe een pakket bezorgd moet worden; zo kan tot op het moment van bezorging bij Budbee worden aangegeven of er geklopt (bijvoorbeeld bij slapende kinderen) of aangebeld mag worden óf dat het pakketje op een specifieke plek rondom het huis, zoals in de schuur, achtergelaten kan worden.