The Good Roll strikt AFAS live

The Good Roll strikt AFAS live

03-04-2024 (14:22) - Sustainable

AFAS Live, één van de grootste venues binnen de Nederlandse muziekindustrie, zet een grote stap in duurzaamheid door volledig over te gaan op bamboe toiletpapier van The Good Roll. Deze beslissing markeert een vooruitstrevende beweging in de evenementenindustrie, waar AFAS Live zich positioneert als een pionier en een voorbeeld voor duurzaam ondernemen.

AFAS Live wil uiterlijk in 2030 klimaatneutraal zijn en circulair werken. Met ruim 700.000 bezoekers per jaar hebben ze een voortrekkersrol waarmee ze impact kunnen maken. Sinds 2012 is AFAS Live met trots gecertificeerd met een gouden Green Key.

AFAS Live is dé locatie waar enerzijds muziekliefhebbers van livemuziek en entertainment een totaalbeleving ervaren en anderzijds een platform biedt voor organisatoren van evenementen met een B-t-B of B-t-C karakter. Om die reden is duurzaamheid een belangrijk aspect binnen de organisatie, en wordt er (samen met facilitair partner ‘Effektief’) gestreefd naar manieren om de ecologische voetafdruk te verkleinen. De overstap naar bamboe toiletpapier is een natuurlijke progressie in dit streven.

"We zijn enthousiast over de samenwerking met The Good Roll, waarmee we onze duurzaamheidsdoelen verder realiseren. De overstap naar duurzaam bamboe toiletpapier, in zowel publieks- als backstage gebied, benadrukt onze bijdrage voor een kleinere ecologische voetafdruk en een circulaire bedrijfsvoering. Daarnaast spreken de doelen en werkwijze van The Good Roll ons aan. We kijken uit naar een goede en lange samenwerking", zegt  Birgitte de Winter, Directeur AFAS Live