The Lekker Company brengt drie nieuwe deodorant sticks uit

The Lekker Company brengt drie nieuwe deodorant sticks uit

10-06-2024 (11:51) - Sustainable

The Lekker Company, de Nederlandse start-up die bekend staat om hun duurzame potjes deodorant, introduceert drie gloednieuwe deodorant sticks in de populaire geuren Woodland, Lavendel en Mandarijn-Citroen. De kleurrijke sticks zijn te vinden bij o.a. Etos, Albert Heijn en Holland & Barrett.

"We hebben een trouwe groep deo-fans, maar willen nu ook de sceptici bereiken die smeren een te grote gedragsverandering vinden," zegt oprichter Dewi van de Waeter. "Met deze nieuwe deodorant sticks maken we onze producten toegankelijker voor iedereen die op zoek is naar een effectieve, natuurlijke deo die ook nog eens fantastisch ruikt."

Ook het ontwerp van de nieuwe sticks heeft een frisse look gekregen. De kleurrijke verpakkingen vormen samen een vrolijke regenboog die niet alleen de milieubewuste consument aanspreekt, maar ook iedereen die van mooi design houdt. Daarnaast zijn de sticks, net als de crèmes, vegan, microplasticvrij en 100% natuurlijk.

Het heeft bijna twee jaar geduurd om de stick perfect te krijgen. Veel recepten waren te zacht, te hard of brokkelden aan de zijkant af. Het team van Lekker heeft tientallen recepten geprobeerd voordat ze tevreden waren. “Je krijgt maar één kans om een goede indruk te maken, en we zijn ervan overtuigd dat dit recept gaat slagen.”

Net als de crèmes is het recept gebaseerd op de deo’s die Dewi tien jaar geleden in haar keuken maakte. De nieuwe deodorant sticks zijn nu in de voorverkoop beschikbaar in de webshop van The Lekker Company.