Agenda


Seminar Generatie Z aan zet!: het succesvol werven en behouden van jong talent

Seminar

Seminar Generatie Z aan zet!: het succesvol werven en behouden van jong talent

di 28 juni 2022 t/m di 28 juni 2022 - Generatie Z zit bomvol potentie. Maar het werven en binden van jong talent? Dat is soms een uitdaging. Wil jij jouw werkvloer verzekeren van mensen die werden geboren met een smartphone in de hand en dus geen digitaal probleem uit de weg gaan en mensen die supersnel schakelen en in hetzelfde tempo informatie opslaan? Dan is dit seminar iets voor jou.

Want over het verschil dat Generatie Z voor jouw organisatie kan maken, geven drie experts op 28 juni een inspirerende en interactieve presentatie. Daarin leggen ze je uit wat Gen Z’ers aan jouw team toevoegen en hoe je ze het beste op je werkvloer integreert. Ook niet onbelangrijk: je leert hoe jij de generatie het makkelijkste werft én hoe je ze behoudt. Bekijk hier het volledige programma dat plaatsvindt in The Student Hotel.
 

Early bird catches the worm

Kom je met meerdere collega's en ben je er snel bij? Dan maak je gebruik van early bird-korting. Dat betekent dat je drie tickets voor de prijs van twee krijgt. Tickets kopen kan hier.