Agenda

SXSW Conferentie

Congres

SXSW Conferentie

vr 10 maart 2023 t/m zo 19 maart 2023 - SXSW is een Amerikaanse conferentie en festival voor digital creatives, organiseert van 10 tot 13 maart een conferentie in Texas. Dit event is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste voor digital creatives wereldwijd.

Nederlands programma

CreativeNL en New Dutch Wave nodigen Nederlandse bureaus uit mee te doen met een deepdive tour voor Nederlandse creatieven. De missie van deze Network & Inspiration Tour is om Nederlandse creatieve professionals te faciliteren, begeleiden, connecten en versterken tijdens deze conferentie. Ze helpen creatieven en bureaus door het programma te navigeren en om hun verhaal bij een relevante doelgroep te brengen. Dat doen ze door je te matchen met de juiste personen en relevante programma-onderdelen. Er is een kick-off met meer informatie op woensdag 25 januari, van 18:00 tot 20:00 uur bij WINK HQ in de A'DAM Toren.

Over SXSW

Dit is hét grootste, wereldwijde event voor digital creatives. Het vindt dit jaar van 10 tot 19 maart plaats in Austin, Texas. Je vindt er een uiteenlopend programma met de volgende onderwerpen:

Bekijk hier de lijst met keynote speakers die tot nu toe zijn aangekondigd.