Bram Krikke en Stijn van Vliet gaan de strijd aan in geschiedenis podcast

Bram Krikke en Stijn van Vliet gaan de strijd aan in geschiedenis podcast

06-12-2023 (09:00) - Audio

Podcastplatform Podimo breidt het portfolio uit met een nieuwe show: de podcast "De nummer één aller tijden", van Bram Krikke en Stijn van Vliet is vanaf 6 december exclusief op Podimo te beluisteren.

Bram Krikke is naast Youtuber ook een geschiedenisliefhebber is. Het werd hoog tijd om deze passie om te zetten in een podcast waar jij als luisteraar iets aan hebt. Samen met Stijn van Vliet, de man die wekelijks droomt over rangschikkingen, gaat Bram Krikke in de meest opmerkelijke verhalen uit de geschiedenis graven. Ze zullen hun passie in de strijd gooien om de ultieme gebeurtenis, voorwerp of persoon op een voetstuk te plaatsen. Van opmerkelijke uitvindingen tot wereldveranderende gebeurtenissen, van de meest excentrieke dictator tot de meest ziekmakende medicijnen, Bram en Stijn laten geen verhaal onberoerd in hun zoektocht naar ‘De nummer één aller tijden'.

Wat je kunt verwachten? Iedereen kent de jarenlange cola-oorlog tussen Coca Cola en Pepsi. Of de strijd tussen de Chinezen en de Italianen over wie er als eerste pasta at. Een eeuwenoude strijd tussen twee kampen. Een vergelijkbare strijd als die tussen onze historische feiten fetisjist Bram Krikke en een obsessieve lijstjes man Stijn van Vliet.

Hosts

Bram Krikke (29) is radiopresentator bij Qmusic, en brak met zijn Youtube-hit ‘Bram in de buurt’ (voor Slam FM) door bij het Nederlandse publiek. Bram is sindsdien een internetsensatie en maakt (viral) video’s op Tiktok en Instagram.

Stijn van Vliet (32) ken je natuurlijk van het populaire tv-programma Streetlab (NPO), waarin hij samen met jeugdvrienden de meest roekeloze sociale experimenten uithaalde. Daarnaast is hij onderdeel van De Stijn, Tobi en Jeppe Show en maakte hij de podcast De Zelfhulpboekenclub.