Yeliz Çiçek en Anna Nooshin lanceren podcast ‘How to get the job (done)’

19-02-2024 (17:10) - Audio

Op 19 februari om 17 uur hebben Yeliz Çiçek en Anna Nooshin hun gezamenlijke podcast ‘How to get the job (done)’ gelanceerd.  Tijdens deze wekelijkse podcast bespreken Anna en Yeliz alles over carrière maken en ondernemen. In lijn met hun motto ‘Real queens don’t gatekeep’ delen ze hun netwerk en kennis met alle vrouwen die het net zoals zij willen maken in de mode- of mediabusiness.

Elke maandag om 17 uur komt een nieuwe aflevering online. De twee zakenvrouwen delen al hun kennis die zij de afgelopen 12 jaar opdeden in de media- en modewereld en zeker niet zonder een kritische noot of lach, want ze delen ook een diepe vriendschap. Van investeren tot personal branding en tips voor effectief netwerken: alle onderwerpen om je business of carrière te laten glowen en growen komen voorbij.

Ook worden elke week vragen behandeld die vrouwen stellen via Instagram of TikTok over een bepaald onderwerp en bellen ze met een expert uit de sector, die op hun ‘speed dial’ zit; zoals de psycholoog waar Yeliz maandelijks op de bank zit, de investeerder waar Anna veel mee werkt of de modestylist waar Yeliz al jaren mee samenwerkt in de bladenwereld.

Luister vanaf vandaag

How to get the job (done) is vanaf nu elke maandag te beluisteren. Tune hier in.