JBL & Martin Garrix Music Academy komt terug

05-03-2024 (11:07) - Bucket list

De JBL & Martin Garrix Music Academy is terug en getalenteerde artiesten van over de hele wereld kunnen zich vanaf vandaag weer inschrijven. Na het succes van vorig jaar, zet de Music Academy haar missie voort en met nieuwe talenten voor het driedaagse programma in de STMPD-studio's in Amsterdam in november.

Onder leiding van Martin Garrix en andere namen uit de muziekscene, organiseert de Music Academy workshops over het maken van muziek, branding en belangrijke zakelijke aspecten. Met alle inside info over de muziekindustrie, helpt de Music Academy artiesten met de skills die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

JBL blijft voormalige deelnemers na afloop van de Music Academy ondersteunen. Daarbij krijgen ze kansen om hun muziek te presenteren en JBL te vertegenwoordigen op evenementen en festivals zoals het Montreux Jazz Festival, de JBL Snow Party en vele andere. 

Voor meer informatie over de JBL & Martin Garrix Music Academy of om je aan te melden als artiest, ga naar: www.jbl.com/musicacademy.