Multi-zintuiglijk leren met Chef's Table

15-04-2024 (15:10) - Bucket list

Hatch komt met een nieuwe benadering voor leren. Tijdens de Chef’s Table staat het concept van multi-zintuiglijk leren centraal. Experts worden uitgenodigd om hun ervaring, kennis en vaardigheden te delen. Hierdoor wordt je uit je comfort zone gehaald en ondergedompeld in het ongemak van het experiment.

Hatch is een studio die zich richt op ‘Humanizing Humans’ door het verbeteren van emotionele, cognitieve en interpersoonlijke vaardigheden. Ze vinden de aanpak van traditionele leermethoden die zich richten op één zintuig zoals lezen of luisteren beperkt. Door het betrekken van zicht, aanraking, gehoor en zelfs smaak of geur ontstaat er een diepere verbinding, wat leidt tot verbeterde retentie en toepassing van informatie.

Bij Chef's Table worden de beste experts uitgenodigd om hun ervaring, kennis en vaardigheden te delen. De aanpak voor de Chef’s Table is vergelijkbaar met die van het leren koken door een meesterkok. Je krijgt niet alleen een recept voorgeschoteld, maar wordt meegenomen door het gehele proces. “We willen je uit de comfortzone halen van passief kijken naar een keynote. We dompelen je onder in het ongemak van het experiment en laten je de vreugde van vooruitgang ervaren", aldus Aafke de Groot, Head of Programs Hatch.

Sessie's

De eerste openbare sessie van Chef’s Table vindt op 22 mei plaats bij Hortus Botanicus in Amsterdam. Deze sessie gaat over Regenerative Design met People & Culture leader Vanessa Monsequeira. Daarna volgt een Chef’s Table met de bekroonde creativiteitsexpert Charles Hale op 26 juni op het Marineterrein in Amsterdam. De derde sessie vindt plaats op 1 augustus met ‘Trainer van het Jaar 2023’ Mireille Olliviera, over Deep Democracy op. Tickets zijn beschikbaar op de website van Hatch.