Arnoud Martens nieuwe managing director iO campus Amsterdam

Arnoud Martens nieuwe managing director iO campus Amsterdam

02-10-2024 (16:05) - Bureaus

Blended agency iO heeft Arnoud Martens aangesteld als de nieuwe managing director voor campus Amsterdam. Daarnaast heeft hij de overkoepelende verantwoordelijkheid over de iO campussen in Rotterdam en Utrecht. 

Martens brengt een CV met een brede ervaring met zich mee, met leidinggevende functies in technologie en innovatie.Ook in de digitale wereld heeft hij de nodige kilometers op de teller staan. Zo was hij onder meer group director Europe, managing director en COO bij Valtech Nederland, en vervulde hij managementrollen bij Mirabeau en eFocus. Daarnaast heeft  hij diverse toonaangevende advies- en investeringsrollen gehad, waaronder die als lid van de Raad van Advies bij Grabowsky en als co-eigenaar van 3T Vastgoed.

"De digitale wereld is enorm in beweging, en net dát trekt me aan"

?Arnoud Martens, Managing Director - iO Campus Amsterdam: “Ik ben superblij om met de collega’s op de iO campussen in de Randstad regio aan de slag te gaan. De energie en drive die er hangt voel je gewoon. Ik geloof sterk in de blended aanpak van iO: inspirerend om te zien hoe enthousiast experts vanuit verschillende disciplines met elkaar verbinden en hoe iO nieuwe dienstformules bedenkt om met zijn klanten samen te werken. Dat biedt niet alleen kansen voor ons, maar ook voor onze klanten. De digitale wereld is enorm in beweging, en net dát trekt me aan. Het is een uitdaging, die ik graag aanga om samen mooie resultaten neer te zetten."


 

 


Media

Marketing

Economisch