Eyeforce gaat internationaal en kondigt nieuwe partner aan

Eyeforce gaat internationaal en kondigt nieuwe partner aan

07-12-2022 (10:34) - Bureaus

Productiehuis Eyeforce heeft Cathalijn van Hattem, al langer aangesloten bij Eyeforce producties, aangekondigd als nieuwe managing partner. Cathalijn gaat het bedrijf, met vestigingen in Amsterdam, Kaapstad en vanaf 2023 ook Lissabon, helpen groeien tot internationale speler.

Cathalijn’s carrière begon bij een productiehuis in Nieuw Zeeland en leidde via bureaus als Ogilvy, Natwerk en Vice naar Eyeforce. Als Head of Production werkte zij bij Eyeforce mee aan campagnes voor Polaroid, adidas en Patagonia en samenwerkingen met bureau’s als Wieden+Kennedy, DEPT en TBWA. “Ze viel direct op,” aldus Eyeforce founder Bob van de Gronde. “Met haar zakelijke instinct, vastberadenheid en ongekende vaardigheid om complexe audiovisuele producties te stroomlijnen". 

Internationale uitbreiding

De toekomst van Eyeforce ligt niet alleen in Nederland, als het aan Cathalijn ligt. “Ik focus me op de internationale uitbreiding van Eyeforce, maar blijf continu streven naar een hogere productie kwaliteit, op de Eyeforce manier. Het blijft een prioriteit om te zorgen dat onze ambities niet ten koste gaan van onze bedrijfscultuur. Dat is wat Eyeforce uniek maakt.” Samen met managing director Egon Feiner neemt Cathalijn de dagelijkse leiding in handen van de kantoren in Amsterdam, Kaapstad en het nieuwe kantoor in Lissabon dat in het voorjaar van 2023 wordt geopend. 

Beeld: Cathalijn van Hattem


Media

Marketing

Economisch